Praktische informatie

Datum
maandag 29 november 2021, 10.00 - 16.00 uur.

Maatregelen Covid-19
Uiteraard volgt de organisatie de situatie omtrent Covid-19 nauwkeurig en houden wij ons aan de door de Rijksoverheid opgelegde maatregelen, om het evenement veilig te laten verlopen. Volgens de huidige richtlijnen, zijn wij verplicht om u een toegangsbewijs te vragen in de CoronaCheck-app. De app op uw mobiele telefoon wordt ter plekke gescand en dient aan te tonen dat u gevaccineerd, recent getest of - hersteld bent. 

Over de consequenties van eventuele veranderingen aan het toegangsbeleid houden wij u per mail op de hoogte. 

Deelnemersbijdrage en annulering
Aan deelname is een deelnemersbijdrage van € 290,- exclusief btw verbonden. Vanaf twee weken voor de congresdatum wordt een factuur gestuurd naar het op het inschrijfformulier opgegeven factuuradres.

U kunt uw deelname kosteloos annuleren tot uiterlijk maandag 15 november 2021. Bij annulering na deze datum wordt de volledige deelnemersbijdrage in rekening gebracht. U kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Neem in dat geval contact met ons op via connectcongressen@vng.nl

Doelgroep
Het VNG-congres Gemeentefinanciën is bedoeld voor gemeenteambtenaren met een financiële achtergrond. Andere ambtenaren zijn van harte welkom om kennis te maken met de verschillende aspecten van gemeentefinanciën.

Inschrijven
Inschrijven voor het congres Gemeentefinanciën is uitsluitend mogelijk via het inschrijfformulier. U ontvangt per mail een bevestiging van uw inschrijving. Een week voorafgaand aan het congres ontvangt u een definitieve bevestiging met praktische informatie.

Privacy

  • De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder uw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.
  • Vaak is VNG Connect eigenaar, dan zijn wij verantwoordelijk voor de privacy van uw gegevens. Soms is VNG Connect verwerker van uw gegevens, in opdracht van een ander. Dan is de opdrachtgever verantwoordelijk voor de privacy van uw gegevens.
  • Voor elke bijeenkomst worden cookies bewaard via de website van de betreffende bijeenkomst en via het registratiesysteem dat wordt gebruikt. Cookies gebruiken wij voor functionele en analytische doeleinden.
  • Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren voor de bijeenkomst(en) waarvoor u zich heeft aangemeld.
  • Indien u ons toestemming heeft gegeven ook over andere bijeenkomsten geïnformeerd te worden, dan gebruiken wij uw gegevens ook voor toekomstige mailingen.
  • U kunt zich ten alle tijden afmelden onder elk bericht dat u van ons ontvangt.
  • Heeft u vragen over uw privacy, mail ons dan via connectpo@vng.nl. U ontvangt dan binnen vier weken een reactie van ons.
  • Voor onze boekingsvoorwaarden en de privacyverklaring verwijzen we u naar onze corporate website; www.vngconnect.nl.
     

Informatie
VNG Connect
Postbus 30435
2500 GK Den Haag
t. 070 - 373 84 58
e. vngconnectcongressen@vng.nl