Praktische informatie

Locatie
Dit jaar vindt VNG Congres Gemeentefinanciën 2020 online plaats. 

Inschrijven
Inschrijven is uitsluitend mogelijk via de inschrijfbutton op deze website. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. Enkele dagen voorafgaand aan het congres ontvangt u per mail persoonlijke inlogcodes om in te loggen en deel te nemen aan het congres.

Voor wie?
Het VNG Congres Gemeentefinanciën is bestemd voor gemeenteambtenaren op het gebied van financiën. Andere ambtenaren zijn van harte welkom om kennis te maken met de verschillende aspecten van gemeentefinanciën.

Datum
maandag 30 november 2020

Kosten
Deelname: € 165,-
Het bedrag is exclusief 21% btw.

Deelname annuleren of wijzigen
U kunt zich voor dit congres nog kosteloos afmelden tot en met maandag 5 oktober 2020. Wilt u uw aanmelding annuleren of wijzigen? Klik dan op de link in uw e-mailbevestiging om uw registratie aan te passen.

Als u na 5 oktober annuleert, bent u de deelnamekosten van uw inschrijving verschuldigd. Natuurlijk kan uw plaats worden ingenomen door een vervanger. U geeft de naam van de vervanger per mail door aan vngconnectcongressen@vng.nl.

Organisatie
Het VNG Congres Gemeentefinanciën is een initiatief van VNG Connect. Het team Financiën van de VNG verzorgt sinds jaar en dag het inhoudelijke aspect van dit congres.

Contact
De logistieke organisatie is in handen van VNG Connect. Voor vragen kunt u contact opnemen via 070 - 373 84 58 of vngconnectcongressen@vng.nl.

Gebruik uw PC of laptop voor live streams
Het congres kunt u alleen kijken op uw PC of laptop en niet via een telefoon of tablet.

Let op: maakt u voor uw werk gebruik van een digitale kantooromgeving zoals Citrix? Bekijk het evenement dan niet vanuit deze digitale kantooromgeving, maar gebruik de internetbrowser van uw eigen PC of laptop.

Gebruik Google Chrome
Het eventplatform werkt het beste via de browser Google Chrome. Check van tevoren of u de meest actuele versie van de browser op uw PC of laptop heeft en update deze indien nodig. Bij sommige organisaties kan dit alleen via de systeembeheerder.

U vindt de geïnstalleerde versie van Chrome door in de browser rechts boven in beeld te klikken op het menu icoon met de 3 stippen. Klik in het menu op Help > Over Google Chrome. Hier wordt de versie weergegeven. Op dit moment is de meest actuele versie: 86

Disclaimer
De congresorganisatie verzekert zich ervan dat alle streams in optimale kwaliteit worden uitgezonden vanuit de desbetreffende locatie(s).

De congresorganisatie is niet aansprakelijk in geval van een verminderde gebruikservaring tijdens het congres, gerelateerd aan de technische voorzieningen binnen de (werk)omgeving waarvandaan de deelnemer deelneemt aan het congres. Hieronder valt bijvoorbeeld de geluids- en/of beeldkwaliteit, eventuele beperkingen vanuit de werkgever m.b.t. gebruik van internetbrowsers en de kwaliteit van de internetverbinding.