Praktische informatie

DATUM EN LOCATIE
Maandag 26 november 2018 bij Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch.

DOELGROEP
Hét VNG-congres Gemeentefinanciën is bedoeld voor gemeente-ambtenaren met een financiële achtergrond. Andere ambtenaren zijn van harte welkom om kennis te maken met de verschillende aspecten gemeentefinanciën.

KOSTEN
Het deelnamebedrag is € 275,- per persoon, excl. btw.
De factuur wordt 4 weken voorafgaand aan het congres toegestuurd.

BEVESTIGING
Na afronding van uw inschrijving ontvangt u per mail een bevestiging van uw inschrijving.

Uw inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling.
Een week voorafgaand aan het congres ontvangt u een definitieve bevestiging met praktische informatie.

ANNULERING WORKSHOPS
Wanneer uw gekozen workshop wordt geannuleerd vanwege te weinig belangstelling, ontvangt u van ons bericht. U kunt dan uw keuze wijzigen.

DEELNAME ANNULEREN OF WIJZIGEN
U kunt uw deelname aan het congres kosteloos annuleren tot uiterlijk maandag 12 november 2018. Wilt u uw aanmelding annuleren of wijzigen, dan kunt u dat doen door op de link in uw e-mailbevestiging te klikken en uw registratie aan te passen. Indien annulering na 12 november wordt doorgegeven, bent u de deelnamekosten van uw inschrijving verschuldigd. Bij verhindering kan uw plaats worden ingenomen door een vervanger. U geeft de naam van de vervanger per mail door aan vngcongressen@vng.nl.

PRIVACY

  • De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder uw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.
  • VNG Congressen is verwerker van uw gegevens in eigen beheer of in opdracht van een andere organisatie. We gaan verantwoordelijk om met de privacy van uw gegevens.
  • Voor elke bijeenkomst worden cookies bewaard via de website van de betreffende bijeenkomst en via het registratiesysteem dat wordt gebruikt. Cookies gebruiken wij voor functionele en analytische doeleinden.
  • Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren voor de bijeenkomst(en) waarvoor u zich heeft aangemeld.
  • Indien u ons toestemming heeft gegeven ook over andere bijeenkomsten geïnformeerd te worden, dan gebruiken wij uw gegevens ook voor toekomstige mailingen.
  • U kunt zich te allen tijden afmelden onder elk bericht dat u van ons ontvangt.
  • Heeft u vragen over uw privacy, mail ons dan via privacycs@vng.nl. U ontvangt dan binnen vier weken een reactie van ons.
  • Voor onze boekingsvoorwaarden en de privacyverklaring verwijzen we u naar onze corporate website; www.vngcongressen.nl

INLICHTINGEN
VNG Congressen
Postbus 30435
2500 GK Den Haag
t. 070 - 373 80 63
e. vngcongressen@vng.nl