Praktische informatie

Doelgroep
Het VNG-congres Gemeentefinanciën is bedoeld voor gemeenteambtenaren met een financiële achtergrond. Andere ambtenaren zijn van harte welkom om kennis te maken met de verschillende aspecten van gemeentefinanciën.

Kosten
Aan deelname is een deelnemersbijdrage van € 280,- exclusief btw verbonden. Vanaf twee weken voor de congresdatum wordt een factuur gestuurd naar het, op het inschrijfformulier opgegeven, factuuradres.

Inschrijven
Inschrijven voor het congres Gemeentefinanciën is uitsluitend mogelijk via het inschrijfformulier. U ontvangt per mail een bevestiging van uw inschrijving. Een week voorafgaand aan het congres ontvangt u een definitieve bevestiging met praktische informatie.

Deelname annuleren of wijzigen
Kosteloos uw deelname annuleren is mogelijk tot en met zondag 10 november 2019. Wilt u uw aanmelding annuleren of wijzigen? Klik dan op de link in uw e-mailbevestiging om uw registratie aan te passen.

Als u na zondag 10 november annuleert, bent u de deelnamekosten van uw inschrijving verschuldigd. Natuurlijk kan uw plaats worden ingenomen door een vervanger. Geef de naam van de vervanger per mail door via vngcongressen@vng.nl.

Privacy

  • De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder uw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.
  • Vaak is VNG Congressen eigenaar, dan zijn wij verantwoordelijk voor de privacy van uw gegevens. Soms is VNG Congressen verwerker van uw gegevens, in opdracht van een ander. Dan is de opdrachtgever verantwoordelijk voor de privacy van uw gegevens.
  • Voor elke bijeenkomst worden cookies bewaard via de website van de betreffende bijeenkomst en via het registratiesysteem dat wordt gebruikt. Cookies gebruiken wij voor functionele en analytische doeleinden.
  • Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren voor de bijeenkomst(en) waarvoor u zich heeft aangemeld.
  • Indien u ons toestemming heeft gegeven ook over andere bijeenkomsten geïnformeerd te worden, dan gebruiken wij uw gegevens ook voor toekomstige mailingen.
  • U kunt zich ten alle tijden afmelden onder elk bericht dat u van ons ontvangt.
  • Heeft u vragen over uw privacy, mail ons dan via privacycs@vng.nl. U ontvangt dan binnen vier weken een reactie van ons.
  • Voor onze boekingsvoorwaarden en de privacyverklaring verwijzen we u naar onze corporate website; www.vngcongressen.nl.
     

Informatie
VNG Congressen
Postbus 30435
2500 GK Den Haag
t. 070 - 373 80 63
e. vngcongressen@vng.nl